Heel toegankelijk en volledig.

Zwanger en Fit is een erg leuke en informatieve cursus waarbij veel ruimte is voor vragen waarop door Mirjam op een zeer deskundige manier ingegaan wordt. Wat ik ook erg leuk vond was het uitwisselen van ervaringen en de contacten met andere zwangeren. Daarnaast kreeg ik door de oefeningen het gevoel dat ik als zwangere nog heerlijk kon bewegen en m’n lichaam mij niet te veel in de weg ging zitten. Kortom een aanrader!

Ik heb echt een droombevalling gehad met dank aan de cursus. De ademhaling en veilige omgeving creëren zorgden voor een heel relaxte bevalling.

Ook al wordt het uiteindelijk een keizersnede; fijn dat er ook aandacht aan besteed wordt hoe dat gaat en wat je dan kunt doen.

Met name de ademhalingsoefeningen en de lessen die met de partner werden gegeven (vooral de rugmassage) heb ik als heel prettig ervaren tijdens de bevalling. Wat ik ook heb gewaardeerd is de rust waarmee we tijdens de cursus alle in en outs hebben geleerd. Heel fijn!!

De docente geeft de informatie op een hele fijne manier.

Simon ging tijdens het persen precies zo achter me zitten als we op de cursus geleerd hadden.

Frank heeft tijdens de bevalling net zo hard geperst als ik, door zijn aanmoediging is het toch gelukt de baby gewoon geboren te laten worden, terwijl er eerder gesproken werd over een keizersnee. Het was goed dat hij ook wist wat er gebeurt tijdens een bevalling.

Fijn om veel informatie rondom fysieke gedeelte te krijgen.

 


Related Posts

Leave a Reply