Bewegen met je baby

Bewegen met je baby

Speel, zing, dans en geniet samen.

Baby’s hebben veel behoefte aan communicatie en nabijheid en ontwikkelen zich razendsnel. Bij Bewegen met je baby krijg je meer oog voor wat je baby met zijn/haar lichaam vertelt en leer je hem/haar basisbevestigend te dragen. Zo krijgt je baby meer vertrouwen in zichzelf en in jou en ontstaat een veilige hechting. Je faciliteert de motorische ontwikkeling met bewegingsspelletjes en babyyoga, je leert eenvoudige liedjes die je baby aanspreken en danst terwijl je je baby draagt, – niets is heerlijker voor zo’n kleintje. Een goede basis voor jullie relatie en de motorische ontwikkeling wordt in de eerste anderhalf jaar gelegd; je baby heeft er een leven lang profijt van! Aan het einde van elke les is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen.

Alle Bewegen met je baby cursussen bestaan uit zes lessen van vijf kwartier waarbij het bovenstaande aan bod komt maar omdat baby’s zich snel ontwikkelen, zijn de groepen naar leeftijd ingedeeld en verschilt de inhoud gedeeltelijk. Bij Bewegen met je baby 1, voor baby’s van zes tot zestien weken, is een aparte babymassageles en doen we spierversterkende oefeningen voor je eigen herstel. Bij Bewegen met je baby 2, voor baby’s van vier tot negen maanden, zijn de spelletjes fysiek uitdagender en is er oog voor de interactie tussen de baby’s onderling.

Mirjam Vos babycursussen

Groepen ingedeeld naar leeftijd: 6 t/m 16 weken of 4 t/m 9 maanden. Leeftijden zijn een richtlijn en gelden bij aanvang van de cursus.

Natuurlijk kun je tijdens de cursus voeden of verschonen.

Maximaal acht baby’s met ouder.

 

   Aantal lessen  6 lessen van 1:15 uur
   Data

Wo 5 okt t/m 9 nov: 14:00 – 15:15 (6 t/m 16 weken)

Wo 5 okt t/m 9 nov: 15:30 – 16:45 (4 t/m 9 maanden)

   Waar   Boezemvriend, Overtoom 205
   Prijs   € 150