Bewegen met je baby

Bewegen met je baby

Speel, zing, dans en geniet samen.

Baby’s hebben veel behoefte aan communicatie en nabijheid en ontwikkelen zich razendsnel. Bij Bewegen met je baby krijg je meer oog voor wat je baby met zijn/haar lichaam vertelt en leer je hem/haar basisbevestigend te dragen. Zo krijgt je baby meer vertrouwen in zichzelf en in jou en ontstaat een veilige hechting. Je faciliteert de motorische ontwikkeling met bewegingsspelletjes en babyyoga, je leert eenvoudige liedjes die je baby aanspreken en danst terwijl je je baby draagt, – niets is heerlijker voor zo’n kleintje. Een goede basis voor jullie relatie en de motorische ontwikkeling wordt in de eerste anderhalf jaar gelegd; je baby heeft er een leven lang profijt van! Aan het einde van elke les is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen.

Alle Bewegen met je baby cursussen bestaan uit zes lessen van vijf kwartier waarbij het bovenstaande aan bod komt maar omdat baby’s zich snel ontwikkelen, zijn de groepen naar leeftijd ingedeeld en verschilt de inhoud gedeeltelijk. Bij Bewegen met je baby 1, voor baby’s van zes tot zestien weken, is een aparte babymassageles en doen we spierversterkende oefeningen voor je eigen herstel. Bij Bewegen met je baby 2, voor baby’s van vier tot negen maanden, zijn de spelletjes fysiek uitdagender en is er oog voor de interactie tussen de baby’s onderling.

Lees meer of schrijf je in

Mirjam Vos babycursussen

Groepen ingedeeld naar leeftijd: 6 t/m 16 weken of 4 t/m 9 maanden. Leeftijden zijn een richtlijn en gelden bij aanvang van de cursus.

Natuurlijk kun je tijdens de cursus voeden of verschonen.

Maximaal acht baby’s met ouder.

 

   Aantal lessen  6 lessen van 1:15 uur
   Data

Wo 6 okt t/m 10 nov: 14:00 – 15:15 (6 t/m 16 weken)

Wo 6 okt t/m 10 nov: 15:30 – 16:45 (4 t/m 9 maanden)

 

   Waar   Boezemvriend, Overtoom 205
   Prijs   € 110 

Reviews

 • Ik vond de eerste les echt heel erg leuk, ik ben veel met mijn dochter aan het zingen en je ziet echt dat ze er op reageert en dan heel erg gaat lachen! Paulien

  1
 • Door de cursus ‘Bewegen met je baby’ leerde ik beter kijken naar Isaac en kon ik beter op hem ‘fine tunen’.

  Cursiste 2
 • De manier waarop ik Carola leerde oppakken en dragen pas ik nu steeds toe, hierdoor overstrekt ze veel minder.

  5
 • Het is leuk om andere moeders te ontmoeten die met dezelfde vragen rondlopen als ikzelf.

  Cursiste 3
 • Isaac en ik hebben weer genoten gisteren! Zo gezellig en leuk om zo met je kindje en andere ouders met kindjes bezig te zijn.

  4
 • Ik heb samen met mijn tweede kind Samar bewegen met je baby’ gedaan, wat ontzettend leuk was! Samar is dol op de liedjes die ik nog steeds voor haar zing en ook haar oudere zus vindt het leuk om mee te doen. Het was ook leuk om tussen alle drukke werkzaamheden door even lekker bezig te zijn met mijn kindje, zonder gestoord te worden door anderen. Op die momenten kreeg ze mijn volle aandacht en daar genoten we allebei van.

  Cursiste
 • Via deze weg wilde ik jullie wel nog even laten weten dat ik enorm genoten heb van de cursus. Ik vond het ook erg bijzonder om een aantal weken achter elkaar met elkaar op te trekken en elkaars ontwikkelingen te zien. Mirjam, je hebt mijn ‘creatieve repertoire’ enorm vergroot! Dank hiervoor :-)!

  6
 • Ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame bijeenkomsten. Ik heb er veel van opgestoken. Vooral je tips over het vertragen, pauzes en herhaling hebben Sam goed gedaan. Hij is echt minder beweeglijk en rustiger. Ook was het altijd heel gezellig en een fijne sfeer.

  7
 • Het was ook leuk om tussen alle drukke werkzaamheden door even lekker bezig te zijn met mijn kindje, zonder gestoord te worden door anderen.

  8