Bewegen met je baby

Bewegen met je baby

Speel, zing, dans en geniet samen.

Bewegen met je baby is een inspirerende en afwisselende cursus waarbij je meer oog krijgt voor de lichaamstaal en motorische ontwikkeling van je baby. Dit verstevigt jullie band en maakt het moederschap rijker. Door je baby met basisbevestiging te dragen, geef je je baby vertrouwen in jou en in zichzelf mee. Je ondersteunt zijn ontwikkeling met bewegingsspelletjes, babyyoga en het zingen van liedjes. Een deel van de les draag je je baby terwijl je danst. Je baby geniet van de wiegende bewegingen en het bevordert zijn ritme- en evenwichtsgevoel en ruimtelijke oriëntatie. Een goede basis voor jullie relatie en de motorische ontwikkeling wordt in de eerste anderhalf jaar gelegd; je baby heeft er een leven lang profijt van! Aan het einde van elke les is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen. Alle Bewegen met je baby cursussen bestaan uit zes lessen van vijf kwartier waarbij het bovenstaande aan bod komt maar omdat baby’s zich snel ontwikkelen, zijn de groepen naar leeftijd ingedeeld en verschilt de inhoud gedeeltelijk. Bij Bewegen met je baby 1, voor baby’s van zes tot zestien weken, is een aparte babymassageles. De spierversterkende oefeningen bevorderen je herstel na de bevalling. Bij Bewegen met je baby 2, voor baby’s van vier tot negen maanden, zijn de spelletjes fysiek uitdagender en is er oog voor de interactie tussen de baby’s onderling. Ook is er een cursus Bewegen met je baby/dreumes 3, voor baby’s en dreumesen van acht tot achttien maanden. De kinderen doen actief mee of volgen hun eigen spel.

Mirjam Vos babycursussen

Groepen ingedeeld naar leeftijd: 6 t/m 16 weken, 4 t/m 9 maanden, 8 t/m 18 maanden. Leeftijden zijn een richtlijn en gelden bij aanvang van de cursus.

Natuurlijk kun je tijdens de cursus voeden of verschonen.

Maximaal acht baby’s met ouder.

 

Reviews

 • Ik vond de eerste les echt heel erg leuk, ik ben veel met mijn dochter aan het zingen en je ziet echt dat ze er op reageert en dan heel erg gaat lachen! Paulien

  1
 • Door de cursus ‘Bewegen met je baby’ leerde ik beter kijken naar Isaac en kon ik beter op hem ‘fine tunen’.

  Cursiste 2
 • De manier waarop ik Carola leerde oppakken en dragen pas ik nu steeds toe, hierdoor overstrekt ze veel minder.

  5
 • Het is leuk om andere moeders te ontmoeten die met dezelfde vragen rondlopen als ikzelf.

  Cursiste 3
 • Isaac en ik hebben weer genoten gisteren! Zo gezellig en leuk om zo met je kindje en andere ouders met kindjes bezig te zijn.

  4
 • Ik heb samen met mijn tweede kind Samar bewegen met je baby’ gedaan, wat ontzettend leuk was! Samar is dol op de liedjes die ik nog steeds voor haar zing en ook haar oudere zus vindt het leuk om mee te doen. Het was ook leuk om tussen alle drukke werkzaamheden door even lekker bezig te zijn met mijn kindje, zonder gestoord te worden door anderen. Op die momenten kreeg ze mijn volle aandacht en daar genoten we allebei van.

  Cursiste
 • Via deze weg wilde ik jullie wel nog even laten weten dat ik enorm genoten heb van de cursus. Ik vond het ook erg bijzonder om een aantal weken achter elkaar met elkaar op te trekken en elkaars ontwikkelingen te zien. Mirjam, je hebt mijn ‘creatieve repertoire’ enorm vergroot! Dank hiervoor :-)!

  6
 • Ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame bijeenkomsten. Ik heb er veel van opgestoken. Vooral je tips over het vertragen, pauzes en herhaling hebben Sam goed gedaan. Hij is echt minder beweeglijk en rustiger. Ook was het altijd heel gezellig en een fijne sfeer.

  7
 • Het was ook leuk om tussen alle drukke werkzaamheden door even lekker bezig te zijn met mijn kindje, zonder gestoord te worden door anderen.

  8
   Aantal lessen   6 lessen van 1:15 uur
   Data

  Vrij 5 jun t/m 3 jul: 11:00 – 12:15 (6 t/m 16 weken)

  Vrij 5 jun t/m 3 jul: 12:30 – 13:45 (leeftijd wordt nog bekend gemaakt)

  Vrij 18 sep t/m 30 okt: 11:00 – 12:15 (6 t/m 16 weken)

  Vrij 18 sep t/m 30 okt: 12:30 – 13:45 (4 t/m 9 maanden)

   Waar    Geboortecentrum Amsterdam, de Genestetstraat 3-1
   Prijs    € 99/vanaf september € 110 stadspaskorting mogelijk