Over Mirjam Vos

OVER MIRJAM

Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik gedanst en ben ik gefascineerd door beweging. Oorspronkelijk ben ik geschoold als dansdocente en danseres. De komst van mijn dochter (1990) inspireerde me tot het bedenken en opzetten van de cursus Bewegen met je baby. Na de geboorte van mijn zoon (1994) verdiepte ik me in Babymassage (onder meer Shantala) en volgde de opleiding haptonomie. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in zwangerschap, bevalling en ouderschap en volgde de opleiding tot Zwanger en Fit-instructrice en tot cursusleidster Samen Bevallen. Later werd ik docente op de opleiding tot cursusleidster Samen Bevallen. Sinds mei 2011 ben ik werkzaam als Bowentherapeut; daarbij richt ik me vooral op het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en moeders. Sinds 2012 houd ik me bezig met Mindfulness. In 2016 behaalde ik summa cum laude mijn hbo-diploma Medische Basiskennis. Lees hier mijn cv.

Ik vind persoonlijk contact en onderlinge uitwisseling belangrijk en werk daarom met kleine groepen. Om feeling te houden met de praktijk ben ik regelmatig bij bevallingen aanwezig. Ik blijf op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen door op meerdere vakgebieden bijscholingsdagen en symposia te bezoeken. Tijdens  de vijfentwintig jaar dat ik zwangerschaps- en babycursussen geef  is het Geboortecentrum Amsterdam mijn bakermat en uitvalsbasis gebleven. Informatie over mijn werk als Bowentherapeut op Bowentherapieamsterdam.nl 

Cursusleidster Geboortecentrum Amsterdam sinds 1992
Lid van de Vereniging Samen Bevallen sinds 2002
Lid van de Vakgroep Shantalamassage Docenten sinds 2004
KvK Amsterdam: 34337692
BTW-nummer: btw-id: NL001349100B51
IBAN: NL11INGB0007884467 t.n.v. Mirjam Vos zwangerschaps- en babycursussen

OVER MIRJAM

Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik gedanst en ben ik gefascineerd door beweging. Oorspronkelijk ben ik geschoold als dansdocente en danseres. De komst van mijn dochter (1990) inspireerde me tot het bedenken en opzetten van de cursus Bewegen met je baby. Na de geboorte van mijn zoon (1994) verdiepte ik me in Babymassage (onder meer Shantala) en volgde de opleiding haptonomie. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in zwangerschap, bevalling en ouderschap en volgde de opleiding tot Zwanger en Fit-instructrice en tot cursusleidster Samen Bevallen. Later werd ik docente op de opleiding tot cursusleidster Samen Bevallen. Sinds mei 2011 ben ik werkzaam als Bowentherapeut; daarbij richt ik me vooral op het behandelen van baby’s, zwangere vrouwen en moeders. Sinds 2012 houd ik me bezig met Mindfulness. In 2016 behaalde ik summa cum laude mijn hbo-diploma Medische Basiskennis. Lees hier mijn CV.

Ik vind persoonlijk contact en onderlinge uitwisseling belangrijk en werk daarom met kleine groepen. Om feeling te houden met de praktijk ben ik regelmatig bij bevallingen aanwezig. Ik blijf op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen door op meerdere vakgebieden bijscholingsdagen en symposia te bezoeken. In mijn bijna vijfentwintigjarige ervaring met het geven van zwangerschaps- en babycursussen is het Geboortecentrum Amsterdam mijn bakermat en uitvalsbasis gebleven. Informatie over mijn werk als Bowentherapeut op Bowentherapieamsterdam.nl 

Cursusleidster Geboortecentrum Amsterdam sinds 1992
Cursusleidster Vereniging Samen Bevallen sinds 2002
Lid van de Vakgroep Shantalamassage Docenten sinds 2004
KvK Amsterdam: 34337692
BTW-nummer: 0948.42.899
IBAN: NL11INGB0007884467 t.n.v. Mirjam Vos zwangerschaps- en babycursussen