Personal coaching

Privé/Personal Coaching

Teamwerk tijdens de bevalling.

Met Privé/Personal Coaching haal je een cursus in huis die jullie een volledige voorbereiding op de bevalling biedt, afgestemd op jullie persoonlijke situatie en wensen en gericht op het leveren van teamwerk tijdens de bevalling. Elke bijeenkomst bestaat uit een informatief en een praktisch deel met ontspannings- en ademhalingsoefeningen, bevalhoudingen en perstechniek waarbij in het bijzonder aandacht is voor de rol van je partner. Het geven van een rugmassage bij rugweeën en het op haptonomische wijze contact maken met jullie baby zijn daar onderdeel van.

Het aantal bijeenkomsten en de duur ervan worden in overleg bepaald. Als opfriscursus of in combinatie met Mindfulness voor Zwangeren is een eenmalige bijeenkomst van tweeënhalf tot drie uur voldoende. Als je nog niet eerder bevallen bent en geen andere zwangerschapscursus volgt, raad ik het reguliere traject van drie bijeenkomsten van twee uur aan. Hoewel de begeleiding in principe voor beide aanstaande ouders bedoeld is, is het ook mogelijk om de cursus (deels) alleen te volgen.

Reviews

 • De coaching aan huis heeft veel vertrouwen gegeven voor de bevalling. De informatie, het samen praten over de bevalling en het oefenen zijn voor ons een goede voorbereiding geweest.

  Cursiste 2
 • Tom is echt mijn steun en toeverlaat geweest. De geboorte van ons kind is echt teamwork geweest, samen met de verloskundige.

  5
 • De coaching aan huis heeft veel vertrouwen gegeven voor de bevalling. De informatie, het samen praten over de bevalling en het oefenen zijn voor ons een goede voorbereiding geweest.

  Cursiste 3
 • Bedankt voor alle hulp en tips, zijn heel goed van pas gekomen en was lekker ontspannen voorbereid door de cursus.

  4
 • Vanuit mijn medische beroep wist ik wel het een en ander over bevallen. Tijdens de zwangerschap merkte ik dat het toch weer heel andersis als je het zelf ondergaat. Omdat ik verwachtte dat dat ook zou gelden voor bevallen ging ik op zoek naar begeleiding. Het leek mij fijn om alles eens van a tot z door te spreken met mijn vriend erbij en om in te kunnen gaan op hele praktische dingen maar ook de emotionele kant ervan, en om hem er meer bij te kunnen betrekken. Een aantal lessen met andere stellen zagen wij niet zo zitten. De 2 avonden met Mirjam Vos waren precies wat wij nodig hadden, we voelden ons allebei gesterkt door de adviezen. Het was fijn om alle informatie een beetje te kunnen laten bezinken en er de 2e keer op door te kunnen gaan. Ik vind het heel knap hoe zij, ook bij mijn ‘no nonsense’ vriend precies de juiste toon wist te vinden en hem deel maakte van het hele gebeuren. Ik moet nog bevallen maar we gaan het nu met meer vertrouwen tegemoet.’

  Cursiste
 • De voorbereiding op de bevalling was zoveel leuker dan ik me voorgesteld had!

  6

Als opfrisser of om je teamwerk te versterken: één sessie van drie uur bij je thuis € 195.

Als partnerles in combinatie met Mindfulness voor zwangeren: één sessie van drie uur bij je thuis € 180.

Als je nog niet eerder bevallen bent of geen andere cursus volgt: drie sessies van twee uur bij je thuis € 330.

Mocht de reistijd meer dan vijftien fietsminuten bedragen, dan breng ik een kleine vergoeding in rekening.