Ik heb samen met mijn tweede kind Samar bewegen met je baby’ gedaan, wat ontzettend leuk was! Samar is dol op de liedjes die ik nog steeds voor haar zing en ook haar oudere zus vindt het leuk om mee te doen. Het was ook leuk om tussen alle drukke werkzaamheden door even lekker bezig te zijn met mijn kindje, zonder gestoord te worden door anderen. Op die momenten kreeg ze mijn volle aandacht en daar genoten we allebei van, Hayat

Door de cursus ‘Bewegen met je baby’ leerde ik beter kijken naar Isaac en kon ik beter op hem ‘fine tunen’, Julia

De manier waarop ik Carola leerde oppakken en dragen pas ik nu steeds toe, hierdoor overstrekt ze veel minder, Annemieke

Het is leuk om andere moeders te ontmoeten die met dezelfde vragen rondlopen als ikzelf, Laura

Je kunt van alles lezen in boeken, hoe je met je baby om moet gaan, maar of je er dan ook de tijd voor neemt om het daadwerkelijk te doen is maar de vraag. In de cursus gun je jezelf de tijd met je baby. Door de cursus nam ik ook vaker de tijd om op die manier met Willem bezig te zijn. Wat het moeder zijn nog leuker maakt, want je begrijpt je baby beter, Monique

Via deze weg wilde ik jullie wel nog even laten weten dat ik enorm genoten heb van de cursus. Ik vond het ook erg bijzonder om een aantal weken achter elkaar met elkaar op te trekken en elkaars ontwikkelingen te zien. Mirjam, je hebt mijn “creatieve repertoire” enorm vergroot! Dank hiervoor :-)! Myrte


Related Posts

Leave a Reply