Dank u

Inschrijven/Informatie

Wil je meer informatie of je inschrijven, neem dan graag contact met me op. Gebruik bij voorkeur het inschrijfformulier hieronder/hiernaast , mail naar mirjam@mirjam-vos.nl of bel 020-4896882. Vermeld daarbij je uitgerekende datum of de geboortedatum van je kind en over welke cursus het gaat. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op, meestal binnen twaalf uur.

De cursussen Zwanger en Fit, Mindfulness voor zwangeren en Bewegen met je baby/dreumes geef ik op het Geboortecentrum Amsterdam: de Genestetstraat 3-1, 1054 AX, Amsterdam.

De cursus Babymassage geef ik op de 3e Helmersstraat 88, 1054 BM Amsterdam of bij jou thuis als het een door jou georganiseerd groepje of een privé-cursus betreft.

Privé/Personal Coaching geef ik bij jou thuis of, als je buiten de ring woont, op de 3e Helmersstraat 88, 1054 BM Amsterdam.

Hartelijk dank voor uw vraag om meer informatie of uw inschrijving, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Na inschrijving ontvangt u, ruim voor aanvang van een cursus, alle praktische informatie. Daarna ontvangt u de factuur.

Mocht u binnen een paar dagen nog geen reactie van mij ontvangen hebben, wilt u dan ook in uw spam-box kijken? Ik reageer namelijk altijd maar recentelijk zijn berichten wel eens aangemerkt als spam.

Met vriendelijke groet,

Mirjam Vos