Boek: Liefdevol bevallen

MIJN BOEK OVER BEVALLEN

08/03/2019: De geboorte van mijn boek komt dichterbij, we zijn nu toch echt in de persfase 😉 Lees in mijn blog waarom het boek als titel Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij jou past kreeg. 

02/02/2019: De dag is nog niet om, maar ik denk dat dit het leukste praatje van de dag gaat worden: Ik ben bij Boekwinkel Plantage op de Overtoom en bestel daar het boek ‘Hartvol’ van Marlou Kleve. Ook laat ik het boek ‘Mythos’ van Stephen Fry voor me wegleggen. En dan vraag ik: ‘Hebben jullie het boek ‘Liefdevol bevallen’ ook al in bestelling?’ Zegt de vrouw achter de toonbank: ‘Hee, dat klinkt interessant!’ en ze zoekt op haar beeldscherm. ‘Ah, dat verschijnt 2 april’. Zeg ik weer: ‘Ja, dat weet ik, – en dat is van een heel leuke auteur.’ Waarop ze reageert: ‘Ik zie het ja!’ ‘Gefeliciteerd!’ Altijd leuk, dit soort praatjes 🙂

Januari 2019:’Dat is vast en zeker ook een hele bevalling’: zo wordt wel gereageerd als ik vertel over mijn boek over bevallen. Ik kan dat inderdaad beamen, en net als de geboorte van een kind is het waanzinnig leuk en spannend! Af en toe had en heb ik een krampje en vraag ik me af waar ik aan begonnen ben. Soms zat ik er doorheen, maar altijd was er wel weer iemand in mijn omgeving (mijn man :)) die me rustig en bemoedigend toesprak of hervond ik de kracht in mezelf om weer door te gaan. Eindeloos werd ik gesteund door twee lieve verloskundigen, heel vaak mocht ik raad vragen aan deskundigen, familie, vrienden en bekenden. Ik vond een heel fijne redacteur in Bonnie Steenman en een geweldige illustratrice in Lucy Keijser. Het boek wordt ruim na de verwachte datum geboren, is veel dikker geworden dan aanvankelijk bedacht en heeft ondertussen een andere, beter passende naam gekregen. Uitgeverij Samsara doet er alles aan om dit kindje een mooie start mee te geven en zo langzamerhand ben ik er zelf ook klaar voor om dit kind los te laten en de wereld in te brengen. Binnenkort volgt een geboortefeestje! En je kunt alvast een exemplaar reserveren!

Liefdevol bevallen van Mirjam Vos
Nu verkrijgbaar!

via Bol.com