Boek: Liefdevol bevallen

MIJN BOEK OVER BEVALLEN

Met het boek Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij jou past heb je een gids in handen die je helpt bij het maken van keuzes die bij jouw persoonlijke situatie passen en waarmee je je op je eigen manier kunt voorbereiden op je bevalling. Je vindt er informatie die je inzicht verdiept en je blik verruimt, en aansprekende voorbeelden en oefeningen die passen bij hoe jij in het leven staat. 

Broodnuchter of spiritueel, fysiek of mentaal ingesteld, een teamspeler met je partner of eerder een solist, torenhoog opziend tegen de bevalling of er reikhalzend naar uitziend. En omdat het niet alleen belangrijk is te weten wat je kunt doen, maar ook waarom je dat zou doen, vind je ook daar volop achtergrondinformatie over. Zodat je inzicht krijgt waarom iets voor jou wel of niet kan werken.

Op basis van 25 jaar ervaring in het geven van zwangerschaps- en babycursussen heb ik het ABC van bevallen ontwikkeld. Ik noem het uitdrukkelijk geen methode, wel een raamwerk of kompas om je koers te bepalen en te vinden wat bij jou en jouw situatie past. Het ABC van bevallen is de kern van het boek, en er is zowel een ABC voor jou, als een ABC voor je partner, die beide ingezet kunnen worden om jou en je ongeboren baby tijdens de bevalling te ondersteunen. Want bevallen is ook teamwerk met je baby – daar vertel ik een volgende keer graag meer over. En natuurlijk kun je het boek ook naast je cursus lezen en eruit oefenen, zodat het elkaar versterkt!

Liefdevol bevallen geeft, voor de meest uiteenlopende situaties informatie, oefeningen, handvatten, tips en ervaringsverhalen. Zodat jij je op je eigen wijze kunt voorbereiden op de bevalling van je kind en je kind vanuit je eigen wijsheid geboren kunt laten worden. Zo kom je er wel!

Liefdevol bevallen is zowel in de boekhandel te verkrijgen als online via Paagman.nl en Bol.com te bestellen. Bij laatstgenoemde heeft het op dit moment (27/04/2019) vijf reviews van elk vijf sterren! Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Stuur dan een e-mail naar liefdevolbevallen@mirjam-vos.nl

08/03/2019: De geboorte van mijn boek komt dichterbij, we zijn nu toch echt in de persfase 😉 Lees in mijn blog waarom het boek als titel Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij jou past kreeg. 

02/02/2019: De dag is nog niet om, maar ik denk dat dit het leukste praatje van de dag gaat worden: Ik ben bij Boekwinkel Plantage op de Overtoom en bestel daar het boek ‘Hartvol’ van Marlou Kleve. Ook laat ik het boek ‘Mythos’ van Stephen Fry voor me wegleggen. En dan vraag ik: ‘Hebben jullie het boek ‘Liefdevol bevallen’ ook al in bestelling?’ Zegt de vrouw achter de toonbank: ‘Hee, dat klinkt interessant!’ en ze zoekt op haar beeldscherm. ‘Ah, dat verschijnt 2 april’. Zeg ik weer: ‘Ja, dat weet ik, – en dat is van een heel leuke auteur.’ Waarop ze reageert: ‘Ik zie het ja!’ ‘Gefeliciteerd!’ Altijd leuk, dit soort praatjes 🙂

Januari 2019:’Dat is vast en zeker ook een hele bevalling’: zo wordt wel gereageerd als ik vertel over mijn boek over bevallen. Ik kan dat inderdaad beamen, en net als de geboorte van een kind is het waanzinnig leuk en spannend! Af en toe had en heb ik een krampje en vraag ik me af waar ik aan begonnen ben. Soms zat ik er doorheen, maar altijd was er wel weer iemand in mijn omgeving (mijn man :)) die me rustig en bemoedigend toesprak of hervond ik de kracht in mezelf om weer door te gaan. Eindeloos werd ik gesteund door twee lieve verloskundigen, heel vaak mocht ik raad vragen aan deskundigen, familie, vrienden en bekenden. Ik vond een heel fijne redacteur in Bonnie Steenman en een geweldige illustratrice in Lucy Keijser. Het boek wordt ruim na de verwachte datum geboren, is veel dikker geworden dan aanvankelijk bedacht en heeft ondertussen een andere, beter passende naam gekregen. Uitgeverij Samsara doet er alles aan om dit kindje een mooie start mee te geven en zo langzamerhand ben ik er zelf ook klaar voor om dit kind los te laten en de wereld in te brengen. Binnenkort volgt een geboortefeestje! En je kunt alvast een exemplaar reserveren!

Liefdevol bevallen van Mirjam Vos
Nu verkrijgbaar!

via Bol.com