Vanuit mijn medische beroep wist ik wel het een en ander over bevallen. Tijdens de zwangerschap merkte ik dat het toch weer heel andersis als je het zelf ondergaat. Omdat ik verwachtte dat dat ook zou gelden voor bevallen ging ik op zoek naar begeleiding. Het leek mij fijn om alles eens van a tot z door te spreken met mijn vriend erbij en om in te kunnen gaan op hele praktische dingen maar ook de emotionele kant ervan, en om hem er meer bij te kunnen betrekken. Een aantal lessen met andere stellen zagen wij niet zo zitten. De 2 avonden met Mirjam Vos waren precies wat wij nodig hadden, we voelden ons allebei gesterkt door de adviezen. Het was fijn om alle informatie een beetje te kunnen laten bezinken en er de 2e keer op door te kunnen gaan. Ik vind het heel knap hoe zij, ook bij mijn ‘no nonsense’ vriend precies de juiste toon wist te vinden en hem deel maakte van het hele gebeuren. Ik moet nog bevallen maar we gaan het nu met meer vertrouwen tegemoet, Merel

De coaching aan huis heeft veel vertrouwen gegeven voor de bevalling. De informatie, het samen praten over de bevalling en het oefenen zijn voor ons een goede voorbereiding geweest.

Tom is echt mijn steun en toeverlaat geweest. De geboorte van ons kind is echt teamwork geweest, samen met de verloskundige.

 

Related Posts

Leave a Reply